Winkelwagen

Gratis verzending v.a. €30 – Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending (gratis)

Wat is de levertijd?
Wij hanteren vandaag besteld, morgen in huis. Indien u op werkdagen voor 16:00 besteld, ontvangt u uw pakket de volgende dag. U hoeft bij ons nooit te betalen voor verzending binnen Nederland, ongeacht aankoopbedrag. Wij werken samen met PostNL. Onze verzendkosten voor België, Duitsland en Frankrijk zullen afwijken van gratis verzendtarieven. Tarieven hiervan zullen zichtbaar worden bij het afrekenen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Op het moment dat je bestelling plaats en afrond, ontvangt u van ons een bestelnummer. Op de pagina bestelling volgen vult u uw bestelnummer en uw email adres in. Zo kan u stapsgewijs uw bestelling volgen.

Bestelling afhalen
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in onze showroom. Bij het ophalen van je bestelling dien je wel een geprinte factuur mee te nemen. Deze ontvang je als bijlage in de e-mail die je van ons hebt ontvangen.

Ik heb een artikel ontvangen dat ik niet heb besteld
Neem contact met ons op zodat wij jou een retourslabel kunnen doorsturen. Hiermee kan je het product naar ons retour sturen.

Mis je een artikel bij je bestelling?
In het geval dat je één of meerdere artikelen hebt besteld, maar deze artikelen niet hebt ontvangen horen we dat ook graag van je. Wij zullen de zelfde dag uw ontbrekende artikelen opnieuw naar u verzenden.

Heb je een vraag en deze staat er niet tussen? Laat het ons weten, wij staan je graag te woord.
Je kan mailen naar info@fashiontofashion.nl of bellen met onze klantenservice: 0223 750 268