Winkelwagen

GRATIS VERZENDING v.a. €34,95

‘Deze kerst gaan we voor feestelijk en comfortabel’

Dat het een andere kerst wordt dan we gewend zijn, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar dat weerhoudt ons niet om ons zelf even goed op te doffen. Al is het maar voor een dansfeestje in de woonkamer of een digitale kerstborrel. Hoe viert u nu een stijlvolle kerstmis tijdens corona? Wij vertellen het u graag.

Al vanaf een afstand kunt u de lichtjes in de voorgevel van Fashion to Fashion zien. Een mooie boog van licht omlijst het pand. ‘Geopend’ staat er op een groot bord voor de deur. De winkel is al helemaal in kerstsfeer gebracht. Voor het raam hangt een mooie zilveren tak met kerstballen en sterren erin. Daar waar normaal gesproken planten staan, staan nu gezellige kerstboompjes. De bos bloemen op de toonbank is omgeruild voor een feestelijke versie met prachtige bloemen. ,,Kerst is natuurlijk het moment om los te gaan. De glitterjurken en plissérokken komen weer uit de kast. Helaas is dat dit jaar toch anders. We kunnen niet met de hele familie bij elkaar komen en we missen dat allemaal. Toch blijft het kerst. En ik denk dat het misschien juist een mooi moment is om even aandacht aan jezelf te besteden. Zeker na zo’n gek en onzeker jaar”, vertelt Christa van Caulil, eigenaresse van Fashion to Fashion.

Christa en haar partner Tezcan.

Glitter
In de winkel in de Keizerstraat zijn de mannequins al in kerstkleding gehesen. ,,Wat we dit jaar veel zien is de plissérok. Het is een prachtig basic item die op verschillende manieren gecombineerd kan worden. Daarnaast zijn ook de hooggesloten blouses weer terug”, aldus Christa. ,,Natuurlijk blijft de glitter ook een echte kersttrend.” Omdat we deze kerst waarschijnlijk thuis gaan doorbrengen, heeft Fashion to Fashion een bijzondere collectie samengesteld. ,,We zijn voor de comfortabele items gegaan. Denk aan een glittertop, maar dan van lekker wollig katoen. Dit zit hartstikke prettig. En kan ook nog na de kerstdagen gedragen worden. Of bijvoorbeeld een travelpak met een luxe uitstraling. Heel vrouwelijk en het zit echt heerlijk.”

Naast kleding verkoopt Fashion to Fashion ook geschikte items om iemand cadeau te doen. Christa: ,,Ten eerste natuurlijk onze waardebonnen. Deze zijn hartstikke leuk om te geven. Ook verkopen we mooie accessoires zoals handschoenen, sjaals, tasjes en armbanden.”

DIRECT €10,- KORTING ONTVANGEN?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je eenmalige kortingscode!
    JA, IK WIL KORTING