Winkelwagen

DutchEnglishFrenchGerman
Travelstof jumpsuit - Fashion to Fashion

Wat is travelstof en waarom is het zo geliefd?

Je kunt er niet meer omheen; travelstof. Het materiaal is ontzettend populair en dat snappen wij maar al te goed. Maar wat is travelstof nu precies, wat zijn de voordelen en hoe onderhoud je de stof? Wij vertellen het graag.

Heel kort gezegd is travelstof een combinatie van elastane en polyamide. Elastane heeft, zoals het woord al zegt, een grote elastische rekbaarheid. Polyamide is een textiele vezel die extreem vormvast is. Deze combinatie zorgt ervoor dat het kledingstuk onwijs lekker zit door de rekbaarheid en daarnaast altijd goed in vorm blijft, wat je er ook mee doet.

Kreukvrij
De naam ‘travelstof’ is ontstaan doordat de kledingstukken van deze stof geliefd zijn om mee te nemen op reis. Waarom? Voornamelijk omdat de stof kreukvrij is. Het maakt niet uit hoe je het kledingstuk hebt opgevouwen en in je koffer hebt gestopt. Hij komt er altijd zonder kreuken uit. Daarnaast zijn kledingstukken van travelstof sneldrogend, ademend en comfortabel.

Travelstof is erg makkelijk te verzorgen. Was het kledingstuk gemakkelijk op dertig graden. De stof is sneldrogend. Hang het item aan een kledinghanger aan de waslijn en binnen mum van tijd is het item droog. Daarnaast is dit natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu. Je hebt namelijk geen wasdroger of strijkijzer nodig. Win-win!

Hoe draag je travelstof?
Maar hoe kun je jouw outfit van travelstof nu stijlen? Heel makkelijk! Alles kan namelijk. Er zijn ontzettend veel items te vinden in travelstof. Van blazers tot broeken en van jumpsuites tot capri’s. Je kunt voor een klassieke look gaan met een volledig zwart travelpak, of juist voor een luchtige look met een zomers jurkje. Fashion to Fashion heeft een groot assortiment aan travelkleding. Op de website kun je een speciale categorie vinden waar alle travelkleding gebundeld staat. Wat vind je bijvoorbeeld van de onderstaande items? Stuk voor stuk zijn het bestsellers die een mooie toevoeging zijn op jouw garderobe.

BEKIJK HIER ALLE TRAVELKLEDING VAN FASHION TO FASHION

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *