Winkelwagen

GRATIS VERZENDING v.a. €34,95

De perfecte jeans; zo vind je hem

Het vinden van de perfecte jeans kan een flinke klus zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten spijkerbroeken en natuurlijk verschillende soorten lichamen. Maar hoe vind je nu welke bij jou past? Dan lees je in deze nieuwe blog van Fashion to Fashion. 

Per jaar gaan er in Nederland zo’n 15 miljoen spijkerbroeken over de toonbank. Dit laat zien dat een broek van spijkerstof immens populair is. Hoeveel jeans heb jij al in jouw kast liggen? Waarschijnlijk sowieso wel een handje vol. Logisch natuurlijk, want je kunt ze hartstikke makkelijk op verschillende manieren stijlen. Ga je voor klassiek? Of kies je toch liever voor een stoere look? Maar welke spijkerbroeken bestaan er nu allemaal? 

Skinny

Een skinny jeans is een spijkerbroek die super strak om je lichaam zit. Op je bovenbeen, maar ook om je enkels. Dit is ideaal, want je kunt hem op verschillende manieren stijlen. Zo is de broek perfect om onder een lange tuniek te dragen. 

Slim Fit

Een broek in het model slim fit is bijna hetzelfde als een skinny jeans. Het enige verschil is dat hij rondom de enkels niet per se strak zit. Daar loopt hij gewoon recht naar beneden. Op de bovenbenen zit hij wel strak. 

Bootcut

Een bootcut is perfect om laarzen onder te dragen, zoals de naam al zegt. Op de bovenbeen zit de broek strak en vanaf de knie loopt hij ietwat wijd uit. Deze broek past vrijwel iedereen. De broek is in elke winkel ook wel te vinden, omdat het een vrij gangbaar model is. 

Flared

De flared is weer helemaal terug van weggeweest. Deze lijkt op de bootcut, alleen loopt deze variant nog verder uit. De broek zit op het bovenbeen strak en vanaf de knie loopt hij helemaal uit. Deze broek wordt ook wel de ‘hippiebroek’ genoemd. Ideaal om te dragen, want je kunt er een stel goede sneakers onder doen, maar ook instappers. 

Mom/Boyfriend

De mom jeans en de boyfriend jeans hebben veel van elkaar weg. Beide modellen zitten iets wijder. De mom jeans heeft vaak een iets hogere taille in vergelijking met de boyfriend jeans. Daarnaast zitten er in de boyfriend variant vaak gaten. Een mom jeans is vaak wat netter en gekleder. 

BEKIJK HIER ALLE JEANS VAN FASHION TO FASHION!

Geef een reactie
DIRECT €10,- KORTING ONTVANGEN?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je eenmalige kortingscode!
    JA, IK WIL KORTING